Сви кандидати који су заинтересовани да остваре увид у тестове могу то учинити у уторак, 14. маја, од 8:00 до 16:00 у просторијама Филолошке гимназије.

Поштовани ђаци,

Како бисте лакше пронашли своје место/учионицу у коју сте распоређени за полагање испита потребно је да на списковима истакнутим на улазу у школску зграду пратите следећа упутства за претраживање:

⇒  Оба дана пријемног испита сваки кандидат је распоређен у исту учионицу. Важно је упамтити број учионице у којој се полаже испит, јер ће вам он, и након пријемног испита, служити као додатни идентификатор за листу са прелиминарним резултатима, будући да се име и презиме кандидата не објављује.

⇒ Кандидати који као страни језик полажу енглески, распоређени су у учионице по азбучном реду.

⇒ Кандидати који као страни језик полажу француски, немачки или руски, могу видети свој распоред на списковима означеним називом језика који полажу.

Напомињемо да ће током викенда ће у граду бити организовани Бициклистички дани, па ће доћи до измена у режиму рада линија јавног превоза. Молимо вас да у складу са тим планирате свој долазак на пријемни испит, и још једном напомињемо да је потребно да дођете сат времена раније. Измене можете пронаћи на следећем линку: https://www.bgprevoz.rs/linije/aktuelne-izmene/466

Тим Филолошке гимназије

ПРИЈЕМНИ ИСПИТ

КАКО НАПИСАТИ МАТУРСКИ РАД

План писаних провера за друго полугодиште 2023/2024.