Пријављивање за полагање пријемног испита 2021 – важно!

Драги родитељи и будући ученици,
 
Обавештавамо вас да ће у периоду од 12. до 15. априла 2021. године, родитељи, односно други законски заступници моћи да пријаве своје дете за полагање пријемног испита електронским путем на порталу “Моја средња школа” (mojasrednjaskola.gov.rs). Сви који не искористе могућност електронског пријављивања за полагање пријемног испита, пријаву у папирном облику моћи ће да поднесу 15. и 16. априла 2021. године у просторијама Филолошке гимназије.
Пријемни испити, како за филолошка тако и за одељење за сценске и аудио – визуелне уметности, биће реализовани од 7. до 16. маја 2021.
Од ове године, листа жеља за упис у средњу школу моћи ће такође да се поднесе преко портала mojasrednjaskola.gov.rs, уз могућност неограничених измена и допуна до 3. јула 2021. године.
На порталу mojasrednjaskola.gov.rs родитељи, односно други законски заступници моћи ће 11. јула 2021. године да остваре увид у листу распоређених ученика по образовним профилима и смеровима у средњим школама. Такође, електронским путем моћи ће да се обави и упис у средње школе, користећи наведени портал.
 
Пратите све важне информације на школском сајту и Инстаграм профилу школе!

 
 
error: Content is protected !!