Награда за професорку књижевности др Мирјану Стакић Савковић за пројекат Живот по осамнаестици

На националном конкурсу за најбоље примере наставе на даљину, професорка књижевности у Филолошкој гимназији, др Мирјана Стакић Савковић освојила је СПЕЦИЈАЛНУ НАГРАДУ ЗА НАЈБОЉУ ИНТЕРАКЦИЈУ СА ЂАЦИМА У КАТЕГОРИЈИ СРЕДЊИХ ШКОЛА.
У конкуренцији од преко 700 пријава које су пристигле из свих крајева наше земље (основне и средње школе, државне и приватне школе и сви наставни предмети који се у нашим школама изучавају) професорка Стакић Савковић се. као ауторка пројекта Живот по Осамнаестици: приче и причања из доба короне у е-књизи на 11 језика, нашла међу победницима.
У присуству организатора такмичења, министра просвете Младена Шарчевића, представника Министарства, представника међународне заједнице и медија, професорки Мирјани Стакић Савковић награду је уручила Оливера Тодоровић, помоћница директора ЗУОВ.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.