Важно обавештење - Пријемни испит за Филолошку гимназију

ПРИПРЕМНЕ КОНСУЛТАЦИЈЕ

Обавештавамо заинтересоване ученике и родитеље да ће Филолошка гимназија организовати „отворена врата“ и припремне консултације за полагање пријемног испита у Филолошкој гимназији.

Наредна „отворена врата“ одржаће се у среду, 21. фебруара 2018. године, с почетком у 17 часова.

На припремним консултацијама ученици ће имати прилику да провере своје знање из предмета из којих се полаже пријемни испит (српски језик и књижевност и страни језици – енглески, француски, руски и немачки језик), као и да добију стручну помоћ од предметних наставника.

Припремне консултације ће се одржавати викендом (суботом или недељом) у облику двочаса за сваки од предмета из којих се полаже пријемни испит.

За учешће на консултацијама ОБАВЕЗНА је претходна пријава. Заинтересовани кандидати могу се пријавити на следеће начине:

  • попуњавањем пријавног формулара: формулар се налази на овој интернет страници Филолошке гимназије. Формулар можете попунити у електронској форми и послати га електронским путем на e-mail адресу filoloska_gimnazija@yahoo.com
  • телефоном: телефони за контакт и за пријаву су 064/6454650; 011/2185841; 011/2621955
  • лично у Секретаријату: заинтересовани родитељи и ученици могу предати попуњену пријаву уторком, средом и петком од 8,30 до 15,00 часова у Секретаријату школе.

Пријављивање за припремне консултације је у току, а рок за пријаву је 14. фебруар 2018. године.

Учешће у припремним консултацијама је БЕСПЛАТНО.